Behandeling

Diagnose

Voordat wij aan de behandeling beginnen maken wij een uitgebreide diagnose van uw haar en hoofdhuid. Samen met u bespreken wij uw wensen en zorgen hierbij dat uw wens centraal staat. Graag geven wij u een advies welk type kapsel en welke kleur u het beste staat.

Verzorging

Centraal bij alle behandelingen staat de verzorging van uw haar. Wij zorgen ervoor dat uw haar de beste zorg krijgt die het verdient. Wij werken in onze salon met kwalitatief hoorwaardige producten.

Team van top haarstylisten

In onze salons werken alleen top haarstylisten, hierdoor bent u verzekerd van de nodige kwaliteit. Wij nemen de tijd om u goed te adviseren over uw coupe en geven u alle aandacht.

Kleurspecialisten

Onze medewerkers zijn allemaal kleurspecialisten. De nodige trainingen zorgen ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en u graag adviseren over de kleur die het beste bij u past.

Flip In hairextenions

Extra lengte en volume in 1 minuut met de flip in hairextension.
 

REVOLUTIE IN HAIREXTENSIONS Met de Flip-in Hairextension heeft u een keuze uit twee verschillende modellen. Model ZZK: deze variant valt enkel aan de achterkant van het hoofd.Model MZK: deze variant valt zowel aan de zij- als achterkant van het hoofd. Beide modellen zijn leverbaar in vijf verschillende lengtes en maar liefst 45 kleuren. Daarvan zijn nu ook enkele kleuren verkrijgbaar met slag, (Bodywave) plus met en krul (Italian Bodywave).
KRULLEN, STEIL OF ER TUSSENIN. Of u nu krullend haar hebt, steil, of een beetje slag, met Flip-in Hair kunt u ieder kapsel verlengen of meer volume geven. Flip-in Hair is verkrijgbaar in steil, slag en krul. Er is voor u een ruime keus om het juiste haartype en de gewenste lengte te kiezen. Flip-in Hair is gemaakt van 100% human hair en is gegarandeerd van hoge kwaliteit. Daarom kunt u het stylen zoals u dat normaal ook zou doen.
Vraag onze hairstylisten wat het beste past bij uw type haar.

Greath Lenghts

Voor haarverlenging- en vermeerdering bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met de nummer een toeleverancier op het gebied van extensions, Greath Lenghts.

 

 

Westerop & Ko

Bloemendaalsestraatweg 138

2082 GL Santpoort-Zuid

023-5392838

Route


Restyled

Velserhof 111

1972JH Ijmuiden

0255-513832

Route