Nieuws

03-10-2013

Voordelig naar Restyled en Westerop & Ko.....

Actie inmiddels beëindigd !!

 

 

 

Vanaf heden kun je bij onze salon je haar voordelig laten behandelen.


Op donderdagochtend tussen 09:00 uur en 12:00 uur ontvang je een flinke korting. Knippen en restylen van € 38,- voor € 30,-. Kleuren en Knippen van € 73,95 voor € 65,-. Crea Color van € 82,50 voor € 75,-. Permanent All In van € 99,50 voor € 85,-. Heren Knippen € 25,- voor € 20,-. Omdat wij verwachten dat veel klanten hier gebruik van willen maken adviseren wij om tijdig een afspraak te maken.


Naast de donderdagochtendkorting introduceren wij een nieuwe stempelkaart, een volle kaart geeft recht op maar liefst € 15,- korting op je volgende behandeling. Je ontvangt een stempel bij een behandeling van minimaal € 25,- en wanneer je een vervolgafspraak maakt binnen zes weken.


Het team van Westerop & Ko en Restyled.

 

01-07-2013

5 gratis high lights

Actie inmiddels beëindigd!

Let the sunshine in your hair! In de maanden juli en augustus krijg je van ons bij een knip- en kleurbehandeling 5 gratis high lights in je haar. Onze kleurspecialistes geven je graag een passend advies wat het beste staat bij jouw coupe en uitstraling. Actie geldig t/m 31-08-2013.

10-06-2013

Vaderdagactie........

Actie inmiddels beëindigd!

 

 

Speciaal voor vaderdag ontvangt u bij aankoop van een heren stylingsproduct 10% korting.

26-03-2013

Waanzinnige kleurweken....

Actie inmiddels beëindigd!

Tot en met 31 mei a.s. staat kleur in onze salons centraal. Profiteer ook van de waanzinnige kleurweken: Introduceer een nieuwe kleurklant en kom met zijn tweeën naar onze salon. U betaalt slechts voor één persoon. Laat onze kleurspecialisten u deze lente adviseren welke kleur het beste past bij uw persoonlijkheid en stijl.


Voorwaarden:
1.U dient met minimaal twee personen op hetzelfde moment een kleurbehandeling te nemen
2.De korting heeft alleen betrekking op de kleurbehandeling, eventueel andere behandelingen vallen hier niet onder en dienen  tegen de volledige prijs afgerekend te worden
3.Deze actie is niet geldig i.c.m. andere lopende promoties in onze salons
4.Van de twee kleurbehandelingen rekent u slechts een behandeling af, waarbij de goedkoopste gratis is
5.Minimaal één van u is tot op heden niet eerder kleurklant bij Restyled of Westerop & Ko geweest

 

06-09-2012

Wij werken met de innovatieve schaar van Ventaglio.

Een meer dan tevreden klant
De schaar creëert haar zonder imperfecties. Het is een waar systeem voor de schoonheid en gezondheid van het haar van de klant. In enkele bewegingen worden de haren geherstructureerd en wordt het pluizig effect verminderd terwijl de lengte van het haar gelijk kan blijven als de klant dit wenst. Dankzij het speciale handvat van de schaar die samengaat met de ‘lifting techniek’, elimineert Ventaglio alléén de beschadigde delen van het haar en maakt het haar pluisvrij. Het resultaat is glanzend, zacht en perfect haar. 

 

 

29-08-2012

 

Nieuw in ons assortiment flip in hair extensions

 

 

Extra lengte en volume in 1 minuut met de flip in hairextension.

REVOLUTIE IN HAIREXTENSIONS

Met de Flip-in Hairextension heeft u een keuze uit twee verschillende modellen. Model ZZK: deze variant valt enkel aan de achterkant van het hoofd.Model MZK: deze variant valt zowel aan de zij- als achterkant van het hoofd. Beide modellen zijn leverbaar in vijf verschillende lengtes en maar liefst 45 kleuren. Daarvan zijn nu ook enkele kleuren verkrijgbaar met slag, (Bodywave) plus met en krul (Italian Bodywave). 

KRULLEN, STEIL OF ER TUSSENIN.

Of u nu krullend haar hebt, steil, of een beetje slag, met Flip-in Hair kunt u ieder kapsel verlengen of meer volume geven. Flip-in Hair is verkrijgbaar in steil, slag en krul. Er is voor u een ruime keus om het juiste haartype en de gewenste lengte te kiezen. Flip-in Hair is gemaakt van 100% human hair en is gegarandeerd van hoge kwaliteit. Daarom kunt u het stylen zoals u dat normaal ook zou doen. 

Vraag onze hairstylisten wat het beste past bij uw type haar.

Het team van Restyled en Westerop & Ko.
 

 

Westerop & Ko

Bloemendaalsestraatweg 138

2082 GL Santpoort-Zuid

023-5392838

Route


Restyled

Velserhof 111

1972JH Ijmuiden

0255-513832

Route